<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3220325061631064&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
DEF_COLUMNSLIDER_Tommy_Svendsen_NYT
Dansk ErhvervsFinansering

Dansk ErhvervsFinansiering automatiserer leasingforretningen med 52LEASING

 

 

Fra tunge, manuelle arbejdsgange i et IT-system, der ikke kunne videreudvikles, til automatisk dokumenthåndtering, fuldt overblik og mere effektive arbejdsgange. Det er blot nogle af de fordele Dansk ErhvervsFinansiering har opnået med skiftet til 52LEASING. En af de mest moderne og fremtidssikrede IT-platforme på markedet.

Med 52LEASING tager et af landets succesfulde leasingfirmaer, Dansk ErhvervsFinansiering, et afgørende skridt frem, når det handler om at forenkle og automatisere det digitale fundament for forretningen. Dansk ErhvervsFinansiering er en del af Totalbanken og har bl.a. specialiseret sig inden for leasing af materiel til transport, landbrug, industri og byggeriet.


Tung manuel datahåndtering

Virksomhedens tidligere administrationssystem var efter mange års tro tjeneste ved at nå sin udløbsdato. Det krævede bl.a. mange manuelle ressourcer at tilpasse og trække data ud af systemet til fx Excel. Samtidig var det ikke muligt at udvikle videre på systemet i forhold til bl.a. automatisering af processer, GDPR, kreditmoduler, mv.

Derfor er det helt afgørende, at Dansk ErhvervsFinansiering med 52LEASING nu nemt og smidigt kan udvikle sin IT-platform løbende. Det sikrer, at man hele tiden har en topmoderne løsning, der både matcher udviklingen i markedet og behovet internt for løbende at optimere og automatisere processerne.


Nem integration til Microsofts økosystem

At 52LEASING-platformen bygger på Microsoft Dynamics 365 Business Central åbner ifølge adm. direktør Tommy Svendsen samtidig op for en integration til en række af de bedste systemer på markedet.

”Da leasing løsningen er bygget på toppen af Microsoft, er vi sikret løbende adgang til den allernyeste teknologi. Da de fleste tredjepartsleverandører altid udvikler løsninger, der integrerer med Microsoft, er det med til at sikre, at vi hele tiden kan hente de bedste løsninger ned og anvende dem sammen med 52LEASING,” siger han.

Det gælder fx på dokumentsiden, hvor 52LEASING integrerer med softwaren dox42, der automatiserer dokumenthåndteringen og integrerer data, billeder, tabeller mv.


Grundlaget for en god service

”Det kommer til at spare meget tid for os, at vi eliminerer mange af de manuelle og trivielle arbejdsgange, vi før havde. Samtidig gør integrationen af dox42 i leasingplatformen, at vi får forbedret overblikket. Vi kan nu styre dokumenter og arbejdsopgaver langt mere præcist i forhold til den specifikke kunde og leasingaftale," forklarer Tommy Svendsen.

 

I bund og grund handler det for os om, at vi har en løsning, der er fremtidssikker og automatiserer rigtig mange af vores forretningsprocesser. Det betyder, at vi kan fokusere mere på at levere god rådgivning og give kunderne en endnu bedre service og ikke mindst kvalitet.

- Tommy Svendsen
adm. direktør, Dansk ErhvervsFinansiering

DEFfacade_columns

Dansk ErhvervsFinansering

  • Dansk ErhvervsFinansiering har hovedsæde i Aarup på Fyn og har specialiseret sig i leasing materiel til erhverv inden for transport, landbrug, industri og byggeriet

  • Virksomheden er ejet af Totalbanken og hjælper virksomheder med at undgå at binde likviditet i virksomhedens materiel og derved også få fordelene ved at have opdateret udstyr

  • Dansk ErhvervsFinansiering er eksperter i at finde fleksible løsninger, som passer optimalt til den enkelte kundes situation og behov

Foto: Morten Degn Frandsen

DEF_1200x568px_people_new

52LEASING fordele

  • Migrere data som fx kundeoversigter fra 52LEASING til Excel enkelt og langt hurtigere

  • Styre individuelle status-flows og opgaver – det giver stor administrativ lettelse, at systemet selv husker, hvilke opgaver, der mangler og fjerner dem, der er udført

  • Intuitivt og brugervenligt system gør det langt nemmere og hurtigere at indføre nyansatte i systemet

  • Øget fleksibilitet, fordi kundeaftaler kan ”bøjes og drejes”, så man i højere grad kan imødekomme kundernes individuelle behov

Andre kundecases

All