<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3220325061631064&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Heromudol DEF
Dansk ErhvervsFinansering

Fiftytwo vinder Dansk ErhvervsFinansiering på lokalt udviklingsteam
og stærke Microsoft-kompetencer

 

 

Åben og ligeværdig dialog med Fiftytwos danske team, løbende fysiske opfølgningsmøder og dyb indsigt i Microsoft Dynamics 365 Business Central – det var nogle af de afgørende parametre, da Dansk ErhvervsFinansiering valgte Fiftytwo som partner på udviklingen af deres nye leasingplatform, 52LEASING.

Sådan lyder den korte og klare udmelding fra IT-og økonomichef Rune Limkilde, der er Dansk ErhvervsFinansierings hovedarkitekt i udviklingen af en af de mest moderne IT-platforme på leasingmarkedet til dato.

Det er helt essentielt, at 52LEASING har lyttet så meget til moderne leasingselskabers ønsker og behov til et fremtidigt system, og derfor kan det så meget mere end konkurrenternes.

- Rune Limkilde
Økonomichef,
Dansk ErhvervsFinansiering 


Dansk ErhvervsFinansiering er en del af Totalbanken og har bl.a. specialiseret sig inden for leasing af materiel til transport, landbrug, industri og byggeriet. Virksomhedens tidligere administrationssystem havde efter mange års tro tjeneste nået sin udløbsdato. Derfor besluttede ledelsen tilbage i 2018 at indgå partnerskab med Fiftytwo for at bygge en helt ny og fremtidssikret digital leasingplatform op fra bunden.

"Det er ingen hemmelighed, at det er en stor og til tider kompleks opgave at udvikle et så stort og omfattende system helt fra bunden, som vi har gjort sammen med Fiftytwo. Derfor har det i den grad smidiggjort udviklingsprocessen, at vi med kort varsel har kunnet få fat i Fiftytwos udviklingsteam og sidde side om side og tage dialogen på dansk", siger han. 

Og ifølge Jan Kyhnæb, der som Business Development Manager, har haft det overordnede ansvar for udviklingssamarbejdet hos Fiftytwo, er den lokale forankring og lettilgængelige dansktalende teams helt afgørende for et projekt af denne type af opgaver.

Skrækscenariet for mange er jo at blive sendt rundt i forskellige tidszoner med risiko for at blive kastet i hænderne på mere eller mindre dårligt engelsktalende udviklere. Det kommer der sjældent trendsættende brancheløsninger ud af.

- Jan Kyhnæb
Business Development Manager, Fiftytwo

 

Lokal forankring og unik ekspertise

”Det er klart, at det er med en vis uro, man starter på en så stor opgave med en ny partner, man ikke kender så godt endnu – også selv om kemien fra start var super god. Men heldigvis blev mine umiddelbare bekymringer hurtigt gjort til skamme. Udover den lokale forankring, som har været vigtig for os, så har Fiftytwo en helt unik ekspertise inden for Microsoft Dynamics 365. Og det har været et afgørende fundament for den rejse, vi har været på de sidste to et halvt år,” siger Rune Limkilde.

Han lægger heller ikke skjul på, at det har været en spændende opgave at være med til at forme udviklingen at et nyt, moderne IT-system, der blandt meget andet automatiserer og optimerer alle workflows hos Dansk ErhvervsFinansiering.

Det er helt essentielt, at 52Leasing har lyttet så meget til moderne leasingselskabers ønsker og behov til et fremtidigt system, og derfor kan det så meget mere end konkurrenternes.

Vi har i samarbejde med Fiftytwo skabt en leasingplatform, som ikke bare gør hverdagen lettere for vores medarbejdere. 52LEASING giver os også et solidt fundament til den fremtidige udvikling af nye produkter og services samtidig med, at systemet højner vores sikkerhed og letter arbejdet omkring GDPR

- Rune Limkilde
Økonomichef, Dansk ErhvervsFinansiering 


Bygger bro til de bedste systemer 

Fiftytwo er trusted Microsoft partner og et af de mest erfarne udviklingshuse inden for Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Derfor er det også helt naturligt, at 52LEASING-platformen til Dansk ErhvervsFinansiering bygger på Microsoft Dynamics Business Central 365. Samtidig sikrer det en smidig kobling til en bred vifte af de bedste systemer på markedet.

Netop den mulighed for løbende at kunne bygge nye eksterne løsninger ind i leasingplatformen, og på den måde gøre den ekstremt fremtidssikret har været afgørende for projektet.

Vores kunder kommer altid først i alt, hvad vi foretager os. Det er en del af vores DNA, at vi leverer værdi, indsigt og nyskabende løsninger til og sammen med vores kunder. Det er Dansk ErhvervsFinansiering og 52LEASING endnu et godt bevis på. 

- Jan Kyhnæb
Business Development Manager, Fiftytwo

 

For Fiftytwos D365 Solution Architect, Kim Ginnerup, er en af de rigtig positive ting ved at udvikle 52LEASING i tæt samarbejde med kunderne den meget vigtige sparring. Det gør det hele så ufatteligt meget nemmere, når man lige kan tage telefonen og f.eks. ringe direkte til Rune Limkilde og spørge ind til vigtige detaljer, og så få et brugbart svar med det samme.

”Vi har et fantastisk samarbejde med Dansk ErhvervsFinansiering, og generelt oplever vi, at vores kunder ofte tænker længere end blot fordele for deres egen forretning. Flere gange oplever vi, at de er kommet med forslag til generaliseringer og forbedringer af arbejdsområder, så det kommer andre leasing-kunder til gode. Og det er også en af de helt store styrker ved at have et tæt samarbejde,” forklarer Kim Ginnerup.

DEFfacade_columns

Dansk ErhvervsFinansering

  • Dansk ErhvervsFinansiering har hovedsæde i Aarup på Fyn og har specialiseret sig i leasing materiel til erhverv inden for transport, landbrug, industri og byggeriet

  • Virksomheden er ejet af Totalbanken og hjælper virksomheder med at undgå at binde likviditet i virksomhedens materiel og derved også få fordelene ved at have opdateret udstyr

  • Dansk ErhvervsFinansiering er eksperter i at finde fleksible løsninger, som passer optimalt til den enkelte kundes situation og behov

Foto: Morten Degn Frandsen

DEF_1200x568px_people_new

52LEASING fordele

  • Migrere data som fx kundeoversigter fra 52LEASING til Excel enkelt og langt hurtigere

  • Styre individuelle status-flows og opgaver – det giver stor administrativ lettelse, at systemet selv husker, hvilke opgaver, der mangler og fjerner dem, der er udført

  • Intuitivt og brugervenligt system gør det langt nemmere og hurtigere at indføre nyansatte i systemet

  • Øget fleksibilitet, fordi kundeaftaler kan ”bøjes og drejes”, så man i højere grad kan imødekomme kundernes individuelle behov

Andre kundecases

All