<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3220325061631064&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
52LEASING

Et leasingsystem - med finesser særligt udviklet til administration af billeasing

 

leasing-aftaler-stiger-til-hovedet

Er dine leasing aftaler begyndt at stige dig til hovedet

Som billeasing virksomhed når du sikkert til et tidspunkt, hvor antallet af aftaler er så højt, at de mere enkle systemer og arbejdsgange, der fungerede perfekt i starten, begynder at generere fejl både i beregninger og bogføring som følge af menneskelige fejl. Fejl, som ofte er dyre og tidskrævende at få rettet op af dine administrative medarbejdere eller din revisor.

Så er tiden inde til at automatisere din forretning og få den til at glide på skinner frem for hele tiden at rette fejl. 

speedometer

Hurtig implementering af nyt leasingsystem til en attraktiv pris

Vi har skræddersyet vores implementeringsmodel til 52LEASING leasingsystemet og brugt vores erfaring, så den præcist matcher behovet hos billeasing-selskaber og hele håndteringen omkring finansiel leasing af biler. Vores leasingsystem effektiviserer, systematiserer og automatiserer en lang rækker opgaver og processer som for eksempel:

• Beregning
• Tilbudsgivning
• Administration
• Opkrævning

Det kræver heller ikke en hel hær af interne projektressourcer at komme i gang, og vi kan både implementere og drifte leasingsystemet for dig til en rigtig fair pris.

Leder du efter et leasingsystem?

Book en demo og bliv klogere på, hvordan 52LEASING kan hjælpe din forretning. 


Webinarbanner_website_960x1080px
webinar

Effektiviser og automatiser din leasing forretning

Vores ekspertpanel tager dig igennem de mest åbenlyse gevinster ved at implementere et lease management system. Du får også et indblik i ressourceforbrug, tidsplan og økonomi i implementeringen.

Fordele ved 52LEASING READY-2-GO

Automatiserer din forretning

Tid er penge. Så i stedet for, at bruge tid på manuelle arbejdsgange, kan du med 52LEASING automatisere virksomhedens standardprocesser og give dine medarbejdere mere tid til kundevendte aktiviteter.

Kontraktstyring og overblik

Administrer dine lånekontrakter, leasingaftaler og købsaftaler ved hjælp af en moderne kontraktstyringsløsning, som giver dig det nødvendige overblik, så du og dine medarbejdere hurtigere kan fuldføre opgaver.

Forberedt på fremtiden

Teknologi forældes lynhurtigt. 52LEASING er baseret på den nyeste Microsoft-teknologi. Vi er Microsoft gold partnere og følger løbende udviklingen for at sikre, at du har en moderne digitalløsning.

Integreret med dine løsninger

Få det maksimale ud af din virksomhed - anvend de applikationer du har brug for. 52LEASING arbejder sammen med en lang række standard 3. parts produkter integreret til Dynamics 365 Business Central.

Microsoft D365 Business Central

52LEASING er baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central, der giver dig mulighed for at indgå i velkendte systemomgivelser og benytte dig af en løsning, der er passer til din virksomhed.

Jan Johannes Kyhnæb - Uredigeret (9)
Jan Johannes Kyhnæb
Spørgsmål?

Lad mig
besvare dem

Phone

+45 24429276