<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3220325061631064&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2000
Microsoft Gold Partner

Vi guider førende
brands fremad

Verdens bedste Microsoft-partnere

Danmark et af de lande med flest Microsoft-partnere, set i forhold til vores størrelse, vores Microsoft-niveau er også højt, og vi har flere gange befundet os i toppen af feltet, når de bedste Microsoft-partnere er blevet kåret.

I Fiftytwo er vi stolte af, at vi gennem en årrække har haft titlen som Microsoft Gold Partner. En titel der kun bliver tildelt, hvis man har stor erfaring, et højt fagligt niveau og kan skabe gode forretningsmæssige resultater baseret på Microsoft-teknologi. For at blive Microsoft Gold Partner certificeret skal du have demonstreret en ekspertise i at levere kvalitetsløsninger inden for et eller flere forretningsområder.

Som Microsoft Partner er Fiftytwo en del af et større netværk med et fælles mål om, gennem Microsoft-teknologier, at skabe mere værdi for vores kunder. Microsoft Partner netværket er baseret på præmissen om, at sammen kan vi opnå mere. Da Microsoft har en stor interessere i, at deres partnere skal vækste og opnå succes, investerer de tid og ressourcer i at hjælpe os med at skabe innovative løsninger med kunden i fokus. Vi har adgang til eksklusive ressourcer og værktøjer, der bidrager til vores dygtiggørelse inden for Microsoft-universet.

MicrosoftGoldPartner_columns_720x504px

Certificeringer

Guld  -   Dataanalyse
Guld  -   Dataplatform
Sølv   -   Applikationsudvikling
Sølv   -   Applikationsintegration