<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3220325061631064&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ekstraordinære leasingoplevelser

Vi er drevet af data og ambitionen om konstant at flytte grænsen for de ekstraordinære leasingoplevelser der øger markedsandele og hæver tallene på bundlinjen.

Vi går forrest for at skabe løsninger til markedsledende kunder inden for leasingbranchen. Gennem tæt samarbejde og struktureret dataindsamling bruger vi vores viden og ekspertise til at hjælpe vores kunder med at skabe den perfekte leasingoplevelse.

HEJHEJ
Vision

Big Enough to Matter, Small Enough to Care

Vores ambition er at være en ægte nordisk teknologivirksomhed med international rækkevidde.

Med vores egen software, ønsker vi at levere trendsættende brancheløsninger og konsulentydelser, der flytter grænser og sætter nye standarder for leasingoplevelser inden for de markeder vi arbejder i.

Vi ønsker, at vores softwareløsninger gør det muligt for vores kunder at øge deres bundlinje.

Hello2000
Mission

Branchespecifikke softwareløsninger

Med brancheførende erfaring, kundefokus, nysgerrighed og passion, leverer vi branchespecifikke softwareløsninger og konsulentydelser til leasingindustrien og gør det muligt for vores kunder at give deres kunder en leasingoplevelse, der øger loyalitet og booster salgstal.

Kerneværdier

Som en del af Bording Group går vores rødder næsten 230 år tilbage. Vores værdier er funderet i vores historie og har spillet en stor rolle gennem vores transformation og vækst. Vi deler værdier på tværs af gruppen og bruger dem dagligt som et kompas i alt, hvad vi gør.

Ordentlighed

Vi respekterer hinanden menneskeligt, fagligt og kulturelt og prioriterer hensynet til helheden over den enkelte.

Mod

Vi har mod til at skabe de rigtige løsninger, til at sige til og fra og til at sætte vores fælles ambition højt. 

Relationer

Vi er nysgerrige, vi udviser empati, og vi har tillid til vores kollegaer og kunder.