<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3220325061631064&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Derfor bør du vælge et leasing-system baseret på Microsoft Dynamics


Indsamlingen af data er det første, og på mange måder vigtigste skridt i leasingaftalens livscyklus. Hvor gnidningsfrit og nemt skridtet tages, afhænger af, hvor godt forberedt du og dit team er, samt hvilke værktøjer I har til rådighed i processen.

juni 29, 2021
By Jan Johannes Kyhnæb

Med et leasing-system kan du samle og gemme alle dine indsamlede data ét sted. Det betyder, at dagene, hvor du skulle gennem flere forskellige regneark for at samle den nødvendige information, er ovre. Når du samler din data i et leasing-system, reducerer du ikke alene administrationsprocessen, du sikrer også, at dine indsamlede data er korrekt, og at du dermed får en fantastisk start på relationen til dine leasingkunder. For at det skal lykkes, kræver det dog, at det leasing-system du vælger at investere i, er pålideligt og kan imødekomme dine krav og forventninger.

I dette blogpost dykker vi ned i, hvilke fordele der er ved at vælge et leasing-system baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 

Hvad er Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kendt som NAV eller Navision) er en komplet forretningsløsning med ERP, CRM og Business Intelligence. Det er en alt-i-en softwareløsning, der hjælper dig med at strømline dine forretningsprocesser og håndtere forskellige aspekter af din virksomhed – fra finansbogholderi og drift til salg og kundeservice. Microsoft udbyder både sin løsning som on-premise (installeret på egen server), som en private cloud-løsning (installeret på en server uden for din virksomhed) og som en public cloud-løsning. 



Hvorfor Microsoft Dynamics 365 Business Central?

De fleste med kendskab til det papirarbejde, der følger med oprettelsen og håndteringen af leasingaftaler, kan nikke genkendende til, at det ikke er den nemmeste proces at administrere. Der er mange periodiske driftsopgaver man skal tage højde for, variable, der løbende skal opdateres, oplysninger, der skal noteres og data, der skal justeres.

Varetager du disse opgaver på gammel og upålidelig software, kan du risikere, at det bliver en uforholdsmæssigt dyr fornøjelse. Ældre systemer er ofte ufleksible og taler dårligt sammen. Du og dine medarbejdere vil derfor opleve at skulle bruge dyrebar tid på manuelle processer og besværlige arbejdsgange. Konsekvensen er ikke blot, at der bruges unødige ressourcer på håndholdte opgaver med kontrakter, dokumenter og anden data – jeres organisation vil også blive mindre transparent.



Pålidelig og opdateret software

Med Microsoft Dynamics 365 Business Central får du leasingsoftware, der er pålideligt og opdateret. Microsoft opdaterer kontinuerligt deres software. Det sker både i form af halvårlige versionsopdateringer, som frigives i foråret henholdsvis efteråret. Microsoft har en opdateringsplan, der sikrer, at deres software altid indeholder den nyeste funktionalitet. Hvorvidt du selv skal være opmærksom på at opgradere platformen, afhænger af, om den ligger on-premise, i private eller i en public cloud.

Med 52LEASING i Fiftytwo’s private cloud behøver du ikke selv aktivt at skulle opgradere din D365 BC-platform løbende. Det sørger vi for, så du og dine medarbejdere kan fokusere på andre og mere vigtige opgaver samtidig med, at I kan føle jer trygge ved, at jeres leasing-system er godt kørende.

Du kan tjekke, hvor meget du kan spare ved at skifte til 52LEASING – Fiftytwo’s leasingsystem, der er bygget på D365, her.



Velkendte systemomgivelser

Du og dine medarbejdere får lov til at arbejde i Microsofts velkendte systemomgivelser, hvilket kan gøre det nemmere at navigere i systemet. I frigiver således tid til at fokusere på kunderne og skabe mere overskud.


Nem at implementere og meget skalérbart

I en tid, hvor hjemmearbejdet har fået ny betydning, øges værdien af cloud eller hostingbaseret software. I stedet for, at I selv skal bygge en IT-arkitektur fra bunden eller opgraderer den aktuelle hardware, kan du abonnere på software til leasingadministration i en private eller public cloud.

Således kan du og dine medarbejdere få adgang til data fra jeres hjemmekontor. Fiftytwo’s leasingsystem, 52LEASING, der er bygget ovenpå D365 BC-platformen, hostes på vores servere, så alt du skal bekymre dig om er at gå på arbejde. Det tekniske aspekt håndteres af dybt kompetente D365-udviklere.

Når din virksomhed vokser, og I er klar til skalering, så følger D365 BC med. Du kan nemt tilføje nye bruge samt skræddersy og vedhæfte nye moduler efter behov.


Hvordan kan vi hjælpe?

52LEASING er baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi råder over yderst kompetente D365-konsulenter, der vil være med til at sikre, at du altid har den rette hjælp til rådighed og får mest værdi ud af dit leasing-system

Er du interesseret i at se, hvad 52LEASING kan gøre for, at din leasingforretning bliver lettere at administrere, er du velkommen til at kontakte mig. 


New call-to-action